Akan lebih baik jika menggunakan peramban CHROME, FIREFOX, OPERA atau Internet Explorer.
Properti Dijual Rumah

DP RINGAN KUALITAS TERJAMIN


  • DP RINGAN KUALITAS TERJAMIN
  • DP RINGAN KUALITAS TERJAMIN
  • DP RINGAN KUALITAS TERJAMIN
  • DP RINGAN KUALITAS TERJAMIN
720x90 Image Banner Ad First Clickable Button
Deskripsi
Harga : Rp. 150.000.000
Tanggal : 22 Mei 2022
Luas Tanah (m2) : 44
Luas Bangunan (m2) : 30
Mangga mumpung aya keneh ti ayeuna gera Survey bumi anu lokasina teh di Jl Panuusan, Desa. Malakasari, caket Wisata Kampung Batu Rencong, aya yeuh nu cicilan 2 juta mung 4tauneun di pasihan bonus SOFA, TV LED sareng MESINCUCI khusus kanggo akang teteh ibu bapak anu atos meser rorompokna sumangga lajeung wae ka
WA 089529030194 Nurul
CV. JOKER CAPTAIN PROPERTY 

 

 


Android App
Android App