Akan lebih baik jika menggunakan peramban CHROME, FIREFOX, OPERA atau Internet Explorer.
Properti Dijual Rumah

RUMAH DIJUAL MURAH BESERTA ISINYA


  • RUMAH DIJUAL MURAH BESERTA ISINYA
  • RUMAH DIJUAL MURAH BESERTA ISINYA
  • RUMAH DIJUAL MURAH BESERTA ISINYA
  • RUMAH DIJUAL MURAH BESERTA ISINYA
720x90 Image Banner Ad First Clickable Button
Deskripsi
Harga : Rp. 150.000.000
Tanggal : 26 April 2022
Luas Tanah (m2) : 44
Luas Bangunan (m2) : 30
Mangga mumpung THR tereh cair ti ayeuna gera Survey bumi anu lokasina teh di Jl Panuusan, Desa. Malakasari, caket Wisata Kampung Batu Rencong, aya yeuh nu cicilan 2 juta mung 4tauneun di pasihan bonus SOFA, TV LED sareng voucher belanja khusus kanggo akang teteh ibu bapak anu atos meser rorompokna sumangga lajeung wae ka
WA 089529030194 Nurul JOKER. 

 

 


Android App
Android App